Spletna stran spletlab.si uporablja piškotke za delovanje. Kliknite na okno, da ga zaprete in se s tem strinjate z uporabo piškotkov.

Ponujamo vam pomoč pri spletnem promoviranju vaše spletne strani

Različne usluge svetovanja pri izdelavi ali predelavi spletnih strani in SEO optimizacija spletne strani

Spletno gostovanje ali spletni strežnik za spletno stran

GSM: + 386 41 880 294

Ponudba storitev za izdelavo spletnih strani ali aplikacij

Izdelave spletne strani se lotimo z mislijo na vaš posel in njegovo rast, zato vam izdelamo spletno stran, ki izpostavi vaše prednosti, poskrbi za čudovito uporabniško izkušnjo in obiskovalce prepriča, da ste prava izbira.

Smo strokovnjaki za izdelavo spletnih strani, ki poznamo posel, zato nam naši naročniki zaupajo.

PONUDBA

Osnovna spletna ponudba

Izdelava spletnih strani

Spletna oz. online trgovina

Spletna predstavitev

Spletne aplikacije

Spletno gostovanje

Grafično oblikovanje

Spletna vizitka

Namestitev spletnih programov

Spletni Marketing

E-mail marketing

Svetovanje

Prevajanaje

Spletna stran po naročilu

PONUDBA

Dodatna spletna ponudba

CMS sistem po naročilu

CMR sistem po naročilu

Dodajanje vsebine na spletno stran

Različni paketi izdelave spletne strani

Različni paketi spletnega gostovanja

Spletna podpora na daljavo

Spletna podpora po emailu

Spletna podpora po telefonu

Spletna uredniška asistenca

Hitro reševanje spletnih problemov

Predelava spletne strani

SEO optimizacija onpage

SEO optimizacija po ključnih besedah

Izdelave spletne strani se lotimo z mislijo na vaš posel in njegovo rast, zato vam izdelamo spletno stran, ki izpostavi vaše prednosti, poskrbi za čudovito uporabniško izkušnjo in obiskovalce prepriča, da ste prava izbira.

Smo ekipa predanih programerjev, oblikovalcev, ki skrbijo za lepši (spletni) svet, SEO strokovnjakov, marketinških navdušencev in šefeta, ki skrbi, da nikoli ne zmanjka novih zanimivih projektov.

Naš cilj je odpraviti nalogo razdelitve vašega projekta med različne agencije, podjetniške in poslovne predloge. Smo podjetje, ki svojim strankam ponuja vse spletne storitve za reševanje problemov in načrtovanje strategij za spletno predstavitev.

Splet (internet) je ena izmed vrst medijev, ravno tako kot na primer TV ali radio, ki se uporablja v marketinške namene, zato je naloga spletnega marketinga pridobiti kupce, ki so od nas oddaljeni samo en klik.

Že imate spletno stran a ne uspete redno posodabljati spletne strani? Mi vam pri tem pomagamo, delamo redne varnostne kopije, skrbimo za redno posodabljanje strani in še mnogo več!

Svetovanje, tehnična podpora in oglaševanje spletne strani ali trgovine. Pomagamo Vam pri zasnovi, postavitvi in zagonu spletne strani ali trgovine. Za večjo uspešnost poskrbimo z učinkovitim oglaševanjem in promocijo.

Optimizacija spletnih strani je termin, ki se uporablja za storitev, ki vašo spletno stran prilagodi spletnim iskalnikom oziroma iskalnim pajkom in z različnimi metodami viša pozicije vaše spletne strani za dogovorjene ključne besede. Lastnik spletne strani tako pridobi večji obisk iz iskalnikov.

Optimizacija spletne strani je za lastnika spletne strani v večini primerov ugodnejša od oglaševanja na klik saj je t.i. organski obisk iz spletnih iskalnikov brezplačen.

Spletna trgovina je aplikacija, ki je dostopna s spletnim brskalnikom prek računalniškega omrežja. V zadnjem času postaja spletna trgovina čedalje bolj priljubljena med kupci.

Spletna stran je v računalništvu dokument z nadbesedilom, ki ga prikaže spletni brskalnik. Na spletni strani so lahko različne vsebine: besedilo, slike, povezave, zvočni in video posnetki, programi. Jezik za opis spletnih strani je HTML. Več spletnih strani oblikuje spletišče. Na spletu jo predstavlja domena - spletni naslov. Lahko se jo uporabi tako za osebno rabo, kot tudi za predstavitev podjetja, izdelka, storitve, ...

Aplikacija je uporabniški računalniški program, ki ga razvijlci razvijejo zato, da uporabnikom programa zagotavlja določene uporabne lastnosti. Primer aplikacije je spletna trgovina.

Spletno gostovanje je storitev zakupa prostora na ponudnikovem strežniku (konkretneje na trdem disku ponudnikovega strežnika), ki je dostopen preko interneta. Z izbiro paketa gostovanja se uporabnik odloči za različne tehnične parametre gostovanja, ki jih želi (količina prostora na trdem disku (MB), število elektronskih poštnih naslovov, število SQL baz ipd.).

Grafično oblikovanje je ustvarjalni proces - najbolj pogosto vključujejo stranko in oblikovalca in se običajno zaključi s produkcijkso obliko (tj., tiskalniški ispis, programerski izdelek, itd). Izraz grafično oblikovanje se lahko nanaša tudi na številne umetniške in strokovne discipline, ki se osredotočajo na vizualno komunikacijo in predstavitve.

Smo ekipa predanih programerjev, oblikovalcev, ki skrbijo za lepši (spletni) svet, SEO strokovnjakov, marketinških navdušencev in šefeta, ki skrbi, da nikoli ne zmanjka novih zanimivih projektov.

Poslovna predstavitev za tiste, ki želijo resneje in obsežneje pristopiti na splet in potrebujejo spletno stran, ki bo podpirala vse aktivnosti, ki jih izvajajo, za povečanja prodaje.

Izdelujemo spletne trgovine, ki imajo vse kar potrebujete za uspešno prodajo

Oglaševanje na Facebooku vam omogoča, da svoje podjetje izpostavite točno določeni ciljni skupini, s sporočilom, ki je namenjeno samo njim.

Z Google oglasi vaše izdelke ali storitve izpostavimo ljudem, ki iščejo, točno to kar ponujate. Najboljše pri tem pa je, da plačate samo takrat, ko nekdo klikne na vaš oglas.

Spletno stran vam optimiziramo za visoke uvrstitve v iskalnikih in tako poskrbimo za visok dotok potencialnih obiskovalcev.

S pomočjo našega urejevalnika boste urejali vse v povezavi z vašo trgovino. Hitro in enostavno.

Oglejte si naše pakete in izberite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam.

Dejstvo da več kot 90% ljudi svoj nakupni proces začne na Googlu. Z seo optimizacijo spletne strani vam omogočimo, da se vaša spletna stran prikaže na top naravnih pozicijah na iskalnikih, vsakič ko vas ljudje iščejo. SEO optimizacija spletne strani je investicija, ki vašemu podjetju poveča število obiskovalcev, kar pomeni več potencialnih kupcev in večjo prepoznavnost.

Zagotovo izgubite več kot 70% obiskovalcev v kolikor vas ni med prvimi tremi naravnimi rezultati v isklaniku Google.Zakaj? Vsi iščemo informacije na Googlu - tako vi, kot tudi vaši potencialni kupci. Če vas kupci ne najdejo na prvi strani Googla, je to za vas zagotovo izgubljena priložnost, oziroma izgubljena stranka.

Koliko časa traja SEO optimizacija?

Nekatere naše stranke smo na prva mesta postavili že v nekaj mesecih, pri drugih pa je uvrstitev na prva mesta dolgotrajšnejši proces. Dejstvo pa je, da smo do sedaj vse naše naročnike pripeljali na top pozicije.

Zavedati se morate, da SEO optimizacija v resnici ni nikoli končan proces. Tudi ko ste na vrhu zadetkov v spletnih iskalnikih, želite tam ostati dolgoročno.

Konkurenca vas bo prehitela, razen če na spletu ne boste aktivni in optimizacije ne boste izvajali na dolgi rok. Zakaj? Vsi se borimo za prva mesta, saj je vsem jasno, da so to mesta, ki jih obiskujejo potencialni kupci.

Spletlab kontakt

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo ustregli z vsemi informacijami!

...vedno ste dobrodošli

link
link

ZRNJE-zavod za promocijo zdravega in varnega življenja

link

Cesta bratstva in enotnosti 20, SI-8330 Metlika

link

+ 386 41 880 294 ali +386 31 571 032

Tukaj nam lahko napišete vaše pripombe, predloge, pohvale, graje ali naročila. Lahko pa se nam javite kar tako, saj ste vedno dobrodošli.

Pošiljatelj
lokacija
mail
telefon
pišite

Spletlab - center za spletni razvoj in spletno svetovanje

Ponujamo vam pomoč pri spletnem promoviranju vaše spletne strani

Različne usluge svetovanja pri izdelavi ali predelavi spletnih strani in SEO optimizacija spletne strani

Delite nas z vašimi prijatelji in znanci

facebook
google-plus
twitter
linkedin
Pinterest
tumblr

spletlab.si

link
link

041 880 294

×