Spletna stran spletlab.si uporablja piškotke za delovanje. Kliknite na okno, da ga zaprete in se s tem strinjate z uporabo piškotkov.

Optimizacija spletne strani - izdelava spletnih strani in aplikacij

Spletna stran je v mnogih primerih vaš prvi vtis s stranko, zato se potrudite in dobro premislite, kako se jim boste predstavili in kako jim lahko pomagate. Pustite prosto pot domišliji pri izdelavi spletne strani. Verjemite, da se vam bo začetni vložek povrnil.

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo ustregli z vsemi informacijami!

GSM: + 386 41 880 294

Spletlab - izdelava in SEO optimizacija spletne strani

Izdelava spletnih strani ali trgovin z inovativnimi pristopi. Izdelujemo Spletne trgovine in strani za posameznike ali podjetja.

Glavno področje pri izdelavi spletne strani je prav SEO optimizacija spletnih strani. Izdelujemo spletne strani, ki so prilagojene vsem napravam in so dobro SEO optimizirane za Google iskalnik.

Izdelave spletne strani se lotimo z mislijo na vaš posel in njegovo rast, zato vam izdelamo spletno stran, ki izpostavi vaše prednosti, poskrbi za čudovito uporabniško izkušnjo in obiskovalce prepriča, da ste prava izbira.

Spletna stran je v računalništvu dokument z nadbesedilom, ki ga prikaže spletni brskalnik. Na spletni strani so lahko različne vsebine: besedilo, slike, povezave, zvočni in video posnetki, programi. Jezik za opis spletnih strani je HTML. Več spletnih strani oblikuje spletišče. Na spletu jo predstavlja domena - spletni naslov. Lahko se jo uporabi tako za osebno rabo, kot tudi za predstavitev podjetja, izdelka, storitve, ...

Optimizacija spletnih strani je termin, ki se uporablja za storitev, ki vašo spletno stran prilagodi spletnim iskalnikom oziroma iskalnim pajkom in z različnimi metodami viša pozicije vaše spletne strani za dogovorjene ključne besede. Lastnik spletne strani tako pridobi večji obisk iz iskalnikov. Optimizacija spletne strani je za lastnika spletne strani v večini primerov ugodnejša od oglaševanja na klik saj je t.i. organski obisk iz spletnih iskalnikov brezplačen.

Izdelava spletnih strani se prične z izbiro domene in načrtovanjem, zaključimo pa jo z optimizacijo in visokimi pozicijami na iskalnikih ter plačljivim oglaševanjem. Z veseljem vas povabimo v naše prostore, kjer se pogovorimo o vaših željah ter potrebah in skupaj pridemo do optimalne rešitve.

Kvalitetna izdelava spletnih strani je ključnega pomena za uvrstitev na googlu in koliko strank boste z njo pridobili. Izdelava spletnih strani in spletne trgovine - na podlagi globokega razumevanja potrošnika ponujamo celotno storitev, od načrtovanja do optimizacije spletne strani.

Izdelujemo moderne spletne strani na našem lastnem CMS sistemu. Celovita storitev od načrtovanja do vzdrževanja. Sodelujmo skupaj!

Že imate spletno stran a ne uspete redno posodabljati spletne strani? Mi vam pri tem pomagamo, delamo redne varnostne kopije, skrbimo za redno posodabljanje strani in še mnogo več!

Splet (internet) je ena izmed vrst medijev, ravno tako kot na primer TV ali radio, ki se uporablja v marketinške namene, zato je naloga spletnega marketinga pridobiti kupce, ki so od nas oddaljeni samo en klik.

Izdelava spletne strani se začne z načrtom, ki je temelj za uporabno in logično sestavljeno spletno stran. Če se z izdelovanjem spletnih strani še niste srečali, nič hudega. Skupaj z vami bomo preučili, kakšno spletno stran potrebujete, kolikšen bo obseg in koliko informacij bi radi predstavili na spletu. Na podlagi tega začrtamo prve smernice za izdelavo spletne strani.

Privlačno in unikatno oblikovano grafično podobo (CGP). Ste se že kdaj v kakšno spletno stran enostavno zaljubili? Barve, oblike, fotografije, … vse to lahko imate tudi vi! Vsaka naša spletna stran je unikatna in izdelana posebej za naročnika. Za samo ogrodje spletne strani uporabimo lastno kvalitetno predlogo (CMS), ki pa jo dodelamo in z vašo celostno grafično podobo naredimo privlačno spletno stran.

Vašo stran vpišemo v spletne iskalnike in po potrebi uredimo oglaševalske akcije. Da bo vaša nova spletna stran resnično zaživela, je potreben vpis v spletne iskalnike. Tako bo spletna stran vsem vidna, pa tudi vaše stranke jo bodo lahko našle. Da bo visoko pozicionirana, poskrbimo s pravilno izbiro ključnih besed. Za vas uredimo tudi oglaševalske kampanje preko Googla ali Facebooka. Predpogoj za dobro pozicijo je tehnična in vsebinska optimizacija same spletne strani, za kar poskrbimo tekom projekta.

Gostovanje in vzdrževanje: dober mojster ima vse pod streho. Ker verjamemo, da nočete izgubljati svojega dragocenega časa, svojim naročnikom ponujamo tudi kvalitetno gostovanje in SSL certifikat, tako za pravkar izdelano spletno stran kot tudi za e-poštni strežnik. Ker naše gostovanje ponujamo le naročnikom spletnih strani, vam zagotavljamo maksimalno hitrost in odzivnost. Nič več sivih las zaradi nedelujoče strani – mi ukrepamo takoj.

Naše izdelane spletne strani lahko tudi sami testirate z različnimi orodji , ki jih najdete na spletu in se prepričate v kvaliteto iydelane spletne strani!

Spletlab kontakt

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo ustregli z vsemi informacijami!

...vedno ste dobrodošli

link
link

ZRNJE-zavod za promocijo zdravega in varnega življenja

link

Cesta bratstva in enotnosti 20, SI-8330 Metlika

link

+ 386 41 880 294 ali +386 31 571 032

Tukaj nam lahko napišete vaše pripombe, predloge, pohvale, graje ali naročila. Lahko pa se nam javite kar tako, saj ste vedno dobrodošli.

Pošiljatelj
lokacija
mail
telefon
pišite

Spletlab - center za spletni razvoj in spletno svetovanje

Optimizacija spletne strani - izdelava spletnih strani in aplikacij

Spletna stran je v mnogih primerih vaš prvi vtis s stranko, zato se potrudite in dobro premislite, kako se jim boste predstavili in kako jim lahko pomagate. Pustite prosto pot domišliji pri izdelavi spletne strani. Verjemite, da se vam bo začetni vložek povrnil.

Delite nas z vašimi prijatelji in znanci

facebook
google-plus
twitter
linkedin
Pinterest
tumblr

spletlab.si

link
link

041 880 294

×